Currently Browsing: Cu carne

18451706_1913494718934484_7919700334575446601_o

Sandvișuri a la Mike

pestesparanghel

Biban pe gratar cu sparanghel

Primavara aduce noi promisiuni pentru un stil de viata mai echilibrat si fum de la gratare prin toate spatiile verzi. Nu neaparat ca cele doua idei au multe legaturi, dar am incercat sa gasesc un numitor comun. Nu m-a ajutat vremea, asa ca am mutat scena actiunii inauntru.

fotomancare3-1

Piept de pui cu chiftele de cartofi si piure de mazare

Facem parte dintr-un popor ce a considerat “pacat” orice risipa de mancare. E adevarat totusi ca traim in epoca consumerista si ca oferta este tentanta si mereu diversa, insa planificarea meselor pentru zilele urmatoare ne poate ajuta sa nu cumparam mai mult decat avem nevoie. De asemenea este bine sa fim inarmati cu o lista, inainte de a trece pragul unui supermarket sau de a merge la piata .

doradasicouscous

Dorada en papillote, cu cous cous si sos de unt ars

Timpul nu mai are rabdare cu noi. Totul se petrece într-un ritm din ce in ce mai accelerat , mancam pe fuga sau in picioare. Macar cateodata sa ne gasim ragaz sa gatim , sa ne relaxam si sa ne bucuram de o masa cu cei dragi .

muschiporccupiuredepastarnac

Porc cu piure de pastarnac si sos de rodie

Atunci cand vine vorba de porc, ne gandim la un preparat greu si satios. Pentru cei care se feresc de grasime, pot consuma cu incredere muschiulet de porc, care este slab si foarte gustos. Este important sa nu fie gatit prea tare, pentru ca atunci va fi sec.
Reteta de azi aduce impreuna porcul cu un piure usor dulceag de pastarnac, morcovi, care vor avea o tenta dulce acrisoara si varza care va aduce un aer asiatic impreuna cu mireasma sosului de rodie infuzat cu ghimbir.

Mike The Chef
Close Cookmode