Currently Browsing: Ultimele-retete

eclere_edited

Eclere cu crema de mascarpone si capsuni

Capsunile ne indulcesc drumul spre o vara memorabila. Sa profitam de ocazie, sa pregatim impreuna eclere si sa le impartim cu cei dragi!

risottocusfeclasibranzadecapra2

Risotto cu sfecla, branza de capra si nuci

Un motiv bun sa ne placa rozul … in farfurie . Acest risotto este minunat ,iar aromele se completeaza intr-un mod subtil iar de restul trebuie sa te convingi singur pentru ca eu pot sa bat campii mult si bine .

fotomancare3-1

Piept de pui cu chiftele de cartofi si piure de mazare

Facem parte dintr-un popor ce a considerat “pacat” orice risipa de mancare. E adevarat totusi ca traim in epoca consumerista si ca oferta este tentanta si mereu diversa, insa planificarea meselor pentru zilele urmatoare ne poate ajuta sa nu cumparam mai mult decat avem nevoie. De asemenea este bine sa fim inarmati cu o lista, inainte de a trece pragul unui supermarket sau de a merge la piata .

doradasicouscous

Dorada en papillote, cu cous cous si sos de unt ars

Timpul nu mai are rabdare cu noi. Totul se petrece într-un ritm din ce in ce mai accelerat , mancam pe fuga sau in picioare. Macar cateodata sa ne gasim ragaz sa gatim , sa ne relaxam si sa ne bucuram de o masa cu cei dragi .

pizzacuquinoa

Pizza cu blat de quinoa

Pentru cei cu intoleranta la gluten sau care vor sa-ncerce ceva nou , blatul de pizza din quinoa este foarte gustos, hranitor si sanatos. Quinoa este o sursa grozava de proteina vegetala, fiind ideala pentru cei ce prefera sa evite carnea din diverse motive.

muschiporccupiuredepastarnac

Porc cu piure de pastarnac si sos de rodie

Atunci cand vine vorba de porc, ne gandim la un preparat greu si satios. Pentru cei care se feresc de grasime, pot consuma cu incredere muschiulet de porc, care este slab si foarte gustos. Este important sa nu fie gatit prea tare, pentru ca atunci va fi sec.
Reteta de azi aduce impreuna porcul cu un piure usor dulceag de pastarnac, morcovi, care vor avea o tenta dulce acrisoara si varza care va aduce un aer asiatic impreuna cu mireasma sosului de rodie infuzat cu ghimbir.

Mike The Chef
Close Cookmode