Currently Browsing: featured

tartalegumespirala2

Tarta cu branza si legume in spirala

Aceasta tarta arata senzational si poate fi un prilej bun pentru a-ti chema prietenii la masa. Intr-una din putinele zile in care avem timp liber, ar fi un moment potrivit sa lucram impreuna cu cei apropiati la aceasta minunatie. Si avand in vedere ca ia ceva timp sa feliez legumele, o alta pereche de maini ar fi mai mult decat binevenite.

prajifinal3

Mille feuille, crema de vanilie si piure de fructe de padure

Mille feuille este un nume ce a reaparut in peisajul culinar si a oferit inspiratie multora, probabil si pentru ca iti ofera o mie de idei in care poate fii reinterpretat. O mie de straturi,asa cum s-ar traduce mille feuille, lasa loc creativitatii si jocului in farfurie.

supacartofiddulci-1

Supa crema de cartof dulce cu mar si scortisoara

Pentru un pranz rapid si usor sau pentru pachetul de la serviciu va prezint o supa simpla, care se face in 3 timpi si 4 miscari si jumatate.

fotomancare3-1

Piept de pui cu chiftele de cartofi si piure de mazare

Facem parte dintr-un popor ce a considerat “pacat” orice risipa de mancare. E adevarat totusi ca traim in epoca consumerista si ca oferta este tentanta si mereu diversa, insa planificarea meselor pentru zilele urmatoare ne poate ajuta sa nu cumparam mai mult decat avem nevoie. De asemenea este bine sa fim inarmati cu o lista, inainte de a trece pragul unui supermarket sau de a merge la piata .

doradasicouscous

Dorada en papillote, cu cous cous si sos de unt ars

Timpul nu mai are rabdare cu noi. Totul se petrece într-un ritm din ce in ce mai accelerat , mancam pe fuga sau in picioare. Macar cateodata sa ne gasim ragaz sa gatim , sa ne relaxam si sa ne bucuram de o masa cu cei dragi .

pizzacuquinoa

Pizza cu blat de quinoa

Pentru cei cu intoleranta la gluten sau care vor sa-ncerce ceva nou , blatul de pizza din quinoa este foarte gustos, hranitor si sanatos. Quinoa este o sursa grozava de proteina vegetala, fiind ideala pentru cei ce prefera sa evite carnea din diverse motive.

muschiporccupiuredepastarnac

Porc cu piure de pastarnac si sos de rodie

Atunci cand vine vorba de porc, ne gandim la un preparat greu si satios. Pentru cei care se feresc de grasime, pot consuma cu incredere muschiulet de porc, care este slab si foarte gustos. Este important sa nu fie gatit prea tare, pentru ca atunci va fi sec.
Reteta de azi aduce impreuna porcul cu un piure usor dulceag de pastarnac, morcovi, care vor avea o tenta dulce acrisoara si varza care va aduce un aer asiatic impreuna cu mireasma sosului de rodie infuzat cu ghimbir.

Mike The Chef
Close Cookmode