Currently Browsing: usturoi

pestesparanghel

Biban pe gratar cu sparanghel

Primavara aduce noi promisiuni pentru un stil de viata mai echilibrat si fum de la gratare prin toate spatiile verzi. Nu neaparat ca cele doua idei au multe legaturi, dar am incercat sa gasesc un numitor comun. Nu m-a ajutat vremea, asa ca am mutat scena actiunii inauntru.

17547427_10211697380337547_1009678321_o

Cartofi cu spanac si arome orientale

tartalegumespirala2

Tarta cu branza si legume in spirala

Aceasta tarta arata senzational si poate fi un prilej bun pentru a-ti chema prietenii la masa. Intr-una din putinele zile in care avem timp liber, ar fi un moment potrivit sa lucram impreuna cu cei apropiati la aceasta minunatie. Si avand in vedere ca ia ceva timp sa feliez legumele, o alta pereche de maini ar fi mai mult decat binevenite.

muschiporccupiuredepastarnac

Porc cu piure de pastarnac si sos de rodie

Atunci cand vine vorba de porc, ne gandim la un preparat greu si satios. Pentru cei care se feresc de grasime, pot consuma cu incredere muschiulet de porc, care este slab si foarte gustos. Este important sa nu fie gatit prea tare, pentru ca atunci va fi sec.
Reteta de azi aduce impreuna porcul cu un piure usor dulceag de pastarnac, morcovi, care vor avea o tenta dulce acrisoara si varza care va aduce un aer asiatic impreuna cu mireasma sosului de rodie infuzat cu ghimbir.

Mike The Chef
Close Cookmode